Ön még nem gépnet.hu partner? Kihagyna egy ilyen lehetőséget?

A gépnet.hu különleges lehetőséget kínál mindazon kereskedő partnere számára, akik egyszerre több új, használt, illetve bérgépet hirdetnének Magyarország első munkagépes hirdetési és szakmai portálján!

Érdekel! Regisztrálom a cégemet

Milyen előnyöket nyújtunk cégének?

Bárhonnan kényelmesen dolgozhat a gépnet.hu-val!
A pillanatok alatt megtanulható kezelői felületet - sok év hirdetéskezelői tapasztalatát felhasználva - kifejezetten a gépek kereskedelmére alakítottuk ki. A bárhonnan egyszerűen intézheti hirdetéseit, csak egy internetre kötött számítógépre van szüksége. Hirdetései korlátlan ideig, a nap 24 órájában elérhetők ügyfelei számára.

Időt takaríthat meg a gyorsabb hirdetéskezeléssel!
A cégének telephelyei és kapcsolattartóinak egyszeri feltöltése után listából választhatja ki az adott gép helyét és a géphez tartozó kontaktszemélyt, így több ideje marad az ügyfelekkel történő személyes kapcsolattartásra.

Munkatársai levehetik a válláról a terheket!
A telephelyeken, vagy más üzletágaknál lévő kollégáinak személyre szabott hozzáférést biztosítva ők is feltölthetik és frissíthetik a gépparkot. Így Ön nyugodtan pihenhet, mégsem áll le a munka!

Energiát és pénzt takaríthat meg a honlapfrissítéssel!
1. Töltse fel gépparkját a gépnet.hu rendszerébe
2. Illessze be honlapjába a tőlünk kapott linket (Mi testreszabjuk az oldalt az Ön cége arculatának megfelelően)
3. A linkre kattintva csak az Ön cégének gépparkja látszik a látogatói számára.

Erősítheti cégének imázsát, növelheti ismertségét!
A gépnet.hu valamennyi partnere rendelkezik saját bemutató oldallal, ezen kívül partnereink összes hirdetésén megjelenik saját cégneve, logója, fontosabb cégadatai, és külön kilistázható rendszerünkből az általa kínált összes új, használt vagy bérgép és a cégének telephelyei is.

Egyedi gépnyilvántartást vezethet!
A gépnet.hu kezelői felületén (extranet) csupán cégének munkatársai számára hozzáférhető gépnyilvántartást is feltölthet, így minden egyes gépéről naprakész információkhoz juthat a világ bármely pontján a nap 24 órájában.

PR és marketing
Valamennyi partnerünk számára díjmentesen lehetőséget biztosítunk arra, hogy a gépnet.hu hírei, eseményei vagy pályázatai közt beszámoljon termékújdonságairól, cégének aktualitásairól. Legyen Ön a munkagépes szakma középpontjában!

Érdekel! Regisztrálom a cégemet