http://www.gepnet.hu | info@gepnet.hu

Kategóriájában a legerősebb - Kétsebességes GSB 21-2 RE Professional ütvefúró a Boschtól

Gyártói hírek

- 1.100 wattos, nagy teljesítményű motor magas forgatónyomatékkal fúráshoz, csavarbehajtáshoz és keveréshez
- Masszív fémburkolat biztosítja a termék hosszú élettartamát
- Antirotációs túlterhelés- kioldó segíti a biztonságos munkavégzést akár extrém körülmények esetén isA Bosch kifejlesztette új, kétsebességes GSB 21-2 RE Professional ütvefúróját, amely a legmegerőltetőbb beltéri és kültéri munkák által támasztott követelményeknek is megfelel. A nagy forgatónyomatékú, 1.100 watt teljesítményű motornak köszönhetően a szerszám kiválóan alkalmas nagy átmérőjű lyukak fúrására, legyen szó téglafalról, betonról, fémről, fáról vagy csempéről. Az eszköz egyszerűen használható csavarozáshoz, keveréshez, akárcsak üreges fúrókoronával vagy körkivágóval végzett munkákhoz. A GSB 21-2 RE Professional hosszú élettartamát masszív szerkezete és ellenálló burkolata biztosítja, így a szakemberek számára biztos beruházást jelent. Az ütvefúró antirotációs mechanikus túlterhelés- kioldója bármilyen munkakörülmény esetén szavatolja a felhasználó biztonságát.

GSB 21-2 RE Professional – a mindentudó társ

A GSB 21-2 RE Professional számos funkciója révén falazatba 24 milliméter, betonba 22 milliméter, míg acélba 16 milliméter átmérőig fúrhatunk lyukakat. A szerszám könnyedén fúr lyukat fába akár 40 milliméteres átmérőig, és különféle bitekkel is használható: csigafúrófejjel 32 milliméteres, Forstner fúrófejjel 38 milliméteres, marófúrószárral pedig 40 milliméteres átmérőig.

Könnyű kezelhetőség – egyszerű munkavégzés

A GSB 21-2 RE Professional praktikus, könnyű kezelhetőséget garantál: többek között az egyhüvelyes, önzáródó gyorsbefogó tokmány segítségével például gyorsan és akár egy kézzel tudunk fúrófejet cserélni. Az új, lágyfogantyús biztonsági markolat stabil fogást, míg a gömbcsuklós törésgátló nagyobb mozgásszabadságot biztosít, és megakadályozza a kábel rongálódását.
A GSB 21-2 RE Professional forgatható szénkefetartója azonos erőkifejtést tesz lehetővé mindkét irányban, a fordulatszámot pedig előre beállíthatjuk az erre szolgáló tárcsával. A kéziszerszám fúróállványra is illeszthető, mivel 43 milliméteres tengelynyak- átmérője megfelel az európai szabványnak.

GSB 21-2 RCT Professional hasznos funkciókkal

A GSB 21-2 RE Professional ütvefúró alternatív verziója a GSB 21-2 RCT Professional, amely 1.300 watt teljesítményű hajtóművel rendelkezik. Ezenkívül számos funkciója gondoskodik a kényelmes és precíz munkavégzésről, többek között a Bosch Constant Electronic, amely még terhelés alatt is állandó értéken tartja a sebességet, vagy a Torque-Control, amellyel előre beállíthatjuk a forgatónyomatékot, így a csavarbehajtás azonos erővel hajtható végre.

Az új GSB 21-2 RE Professional és GSB 21-2 RCT Professional ütvefúrók szeptembertől kaphatók a szakkereskedésekben nettó 46.900 forintos, illetve 55.900 forintos ajánlott áron. A készülékekhez 13 milliméteres gyorsbefogó tokmány, pótfogantyú, 210 milliméteres mélységütköző és hordtáska jár.További információ:
Kovács Viola
Pressinform Public Relations Kft.
Tel.: 470-2061
E-mail: kovacs@pressinform.hu

dr. Ficzere Ferenc
Robert Bosch Kft.
Tel.: 431-3852
E-mail: ferenc.ficzere@hu.bosch.com

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. A gépjármű- és ipari technológia, valamint a fogyasztási cikkek és az épülettechnológia terén mintegy 280.000 munkatárssal a vállalatcsoport a 2008-as üzleti évben 45,1 milliárd eurós forgalmat ért el. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy hatvan országban működő több mint 300 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat a további növekedés alapfeltétele. A Bosch évente árbevételének 8 százalékát, vagyis több mint 3,5 milliárd eurót költ kutatásra és fejlesztésre, és világszerte több mint 3000 szabadalmi kérelmet nyújt be. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál.

2009-ben 14 új kék Bosch kéziszerszám nyerte el az iparág egyik legrangosabb kitüntetését, a Plus X Award elismerést. A termékeket "Kiváló minőség", "Egyszerű használat", "Ergonómia", valamint "Design" kategóriában jutalmazták, továbbá a Bosch lett 2009 leginnovatívabb márkája az elektromos kéziszerszámok versenyében.


A cikk az alábi címen érhető el az interneten:

http://gepnet.hu/index.php?hea=4&art=187