http://www.gepnet.hu | info@gepnet.hu

Huntraco Mezőgazdasági Napok

Bemutató

2006. július 21-22-én a Pápa melletti Gicen, az Agroprodukt Zrt. telephelyén került megrendezésre a Huntraco Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. mezőgazdasági üzletágának kétnapos rendezvénye, mellyel az általuk forgalmazott mezőgazdasági termékek minél szélesebb körű megismertetését célozták meg.

A rendezvény a Challenger Photo Shooting programjához kapcsolódott, amit - a tavalyi csehországi helyszín után - az idén Magyarországon, tartottak meg a Challenger cég csaknem teljes termékpalettáját felvonultatva.
A kétnapos rendezvényen az érdeklődők számukra fontos információkat kaptak, a jövő évi támogatásokról, a gépfejlesztések irányairól, továbbá nyílt fórumon fordulhattak kérdéseikkel Gőgös Zoltán államtitkár úrhoz, dr. Popp Péter kutatási igazgatóhoz (Agrárgazdasági Kutató Intézet), Mádl István vezérigazgatóhoz (Agroprodukt Zrt.) és dr. Hajdú József főigazgató helyetteshez (FVMMI Gépesítési Intézet).

Az előadások után a vendégek nagy érdeklődéssel fogadták a szántóföldi bemutatót, ahol öt helyszínen - talajművelési bemutatón, vetési bemutatón, permetezési bemutatón, aratási bemutatón és zöldtakarmány kezelési bemutatón -, a Huntraco Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. által forgalmazott - Challenger, Amazone,Caterpillar Vogel&Noot és Krone - gépkapcsolatokat tekinthették meg munka közben. Ezt követően a partnereknek is lehetősége nyílt személyesen is kipróbálni a gépeket, gépkapcsolatokat, munka közben.

A cikk az alábi címen érhető el az interneten:

http://gepnet.hu/index.php?hea=1&art=72