Eseménynaptár


25. Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok


Időpont: 2009-09-16 - 2009-09-19
Megnyitó: 2009-09-16
Helyszín: Bábolna, Ménesbirtok
E-mail: babolnaigazdanapok@congress.hu
Honlap: http://www.babolnaigazdanapok.hu
Szervezők: Congress Kft.

A rendezvény különlegessége, hogy 25. alkalommal nyitja meg kapuit a mezőgazdasági szakemberek előtt.
A kiállítás házigazdája a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kft., társrendezője az IKR Zrt., szervezője a Congress Kft.

Azt szokták mondani, hogy a kor nem érdem. Azt gondoljuk azonban, hogy egy szakkiállítás életében a 25-ös jubileumi szám már bizony érdem, mert azt bizonyítja, hogy ilyen hosszú időn át - óhatatlanul változva, megújulva, mégis az értékeket megőrizve - képes érdemi szakmai fórumot nyújtani az adott szakma képviselői számára.

Ilyen kivételes rendezvény a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok is, ahol a mezőgazdaságban tevékenykedő szakemberek - vevők, szállítók, kutatók, fejlesztők, gazdálkodók, finanszírozók - évről-évre megtalálják régi partnereiket éppúgy, mint az év újdonságait, találkoznak a régi munkatársakkal, barátokkal és üzletfelekkel éppúgy, mint ahogy minden évben találnak új kapcsolatokat is.

A BNG a legnagyobb hazai mezőgazdasági szakkiállítás, mely 2008-ban mintegy 13 ezer négyzetméteren, több mint 180 kiállítóval várta a mintegy 80000 fős szakmai és érdeklődő közönséget.

A rendezők idén, a 25. jubileumi alkalommal még több szakmai és közönségvonzó programmal, újdonsággal készülnek, melyeket - állandóan frissítve - figyelemmel kísérhetnek a www.babolnaigazdanapok.hu honlapon.

A szervezők biztosak abban, hogy a 25. BNG méltó lesz a jubileumi alkalomhoz, és szeretettel
várják Önöket!