Eseménynaptár


MTE 2008 Targonca Kiállítás


Időpont: 2008-09-11 - 2008-09-13
Helyszín: Prangl Kft. telephelye
Cím: 1239 Budapest, Ócsai út 5.
Telefonszám: 06-23/332-240
Honlap: http://www.mtekiallitas.hu/
Szervezők: MTA (Magyar Targoncaforgalmazók Egyesülete)
 

Az MTE főszervezésében első alkalommal kerül megrendezésre a szakma rendhagyó eseménye, az MTE 2008 targonca Kiállítás. A rendezvény egy több évtizede fennálló piaci rést, hiányt kíván kitölteni az anyagmozgatás és raktártechnika iránt érdeklődők számára.

Ön sem hagyhatja ki ezt az egyedülálló lehetőséget termékei, újdonságai bemutatására!

Terület
Közel 5000 m2-en valósul meg az első MTE 2008 Targonca Kiállítás. A 2000 m2 nagysátorba invitálják a látogatókat a kiállítók termékeik és újdonságaik megtekintésére. A nagysátor mellett közvetlenül egy 600 m2-es szabad és egy 600 m2-es fedett területen várják a vállalkozó szellemű szakmai látogatókat a tesztelhető anyagmozgatási berendezések. 576 m2 fedett szín alatt, állványrendszerrel ellátott tesztpályák biztosítják a lehetőséget a gépek életszerű kipróbálására. Több ezer négyzetméteres parkoló áll rendelkezésére az eseményre érkezőknek.

Kiállítók
MTE főszervezésében: a tagok és a szakma képviseletével valósul meg ez az első rendhagyó szakmai kiállítás. Az egyesült olyan céllal kívánja ezt a hagyományteremtő rendezvényt elindítani, hogy a szakma - kereslet és kínálati oldal - számára létrehozzon és fenntartson egy mértékadó, hiteles fórumot.
Az anyagmozgatás, raktártechnikai gépek széles köre képviselteti magát a kiállításon, így biztosítva a látogatóknak Magyarország legszélesebb kínálati palettájának bemutatását. Kedvező kiállítási díjak, igényes szolgáltatások mellett várják a szakma jeles képviselőinek regisztrációját, jelentkezését.

Látogatók
Munka és szórakozás: A kiállítás szakmai támogatói mellett – Magyar Logisztikai Beszerzési és Készletezési Társaság, MTE - szintén felsorakoztak a média képviselői is - A+CS, Logisztikai Híradó, Haszon Expressz, Transpack, Tranzit, Supply Chain Monitor-, hogy aki a szakmában érintett, eljusson hozzá a rendezvény híre.

A dugómentes közlekedés, ingyenes belépés, parkolás, érdekes szakmai programok mellett látványos, szórakoztató, programokkal - családi sarok, gyereksarok, anyamegőrző - gondoskodnak a család minden tagja számára a szórakozásról.

A gépek sokasága, a finom ételek és italok mellett mindenki megtalálja a maga számára érdekes kikapcsolódási lehetőséget.

Helyszín
1239 Budapest, Ócsai út 5., Prangl Kft. telephelye jól megközelíthető hely, autópálya melletti elhelyezkedés, közvetlenül az M0 autópálya dabasi lejárójánál Budapesten belül, de mégis megközelíthető helyszínen az Ócsai út végén

Időpont
ősszel az előző éves eszközszükségleti tervek összeállítását megelőzően
már a nyári szabadságolások utáni, tevékeny időszakban
kiállítási időszak: ideális időtáv mindenki számára, háromnapos rendezvény
csütörtök, péntek, szombat kiállítási napok - látogatás akár munkaidőben, akár családdal a hétvégén

Célok
a legteljesebb anyagmozgatási és raktártechnikai fórum létrehozása
teljes targonca piaci kínálat egy helyen, egy időben
látogatóbarát kiállítás - igényes és ingyenes szolgáltatások
szervezett keretek és életszerű körülmények között tesztelhető gépek