Regisztráció Kereskedőknek több gép hirdetésének feladásához


Hirdetési árak és médiaajánlat a gépnet.hu leendő Partnerei számára:
Géphirdetési díjak letöltése PDF-ben (156 kB), médiaajánlat letöltése PDF-ben (1,49 MB)* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!


*Teljes cégnév:  pl: Interart Consulting Kereskedelmi, Szolgáltató, és Tanácsadó Kft.
*Rövidített cégnév:  pl: Interart Consulting Kft.
*Cég címe:  Magyarország, 1068 Budapest, Szófia u. 8.
*Cég központi telefonszáma:  minta: +36-1-323-1566
*Cég központi faxszáma:  minta: +36-1-323-1565
*Cég honlapjának a címe:  pl.: http://www.interart.hu/
*Cég aláírásra jogosult képviselőjének neve:  Pl.: Lőw Márton
*Cég aláírásra jogosult képviselőjének beosztása:  pl.: ügyvezető

Az alábbi mezőkben adja meg cége leendő gépnet.hu Főadminisztrátorának adatait!


Csak a Főadminisztrátor lesz jogosult cégének adatait, bemutatkozó anyagát, telephelyeit és Kapcsolattartóit feltölteni vagy megváltoztatni a gépnet.hu rendszerében. Természetesen a Főadminisztrátor is tölthet fel új-, használt- és bérgépeket a gépnet.hu oldalaira, de létrehozhat Kapcsolattartókat is, akik a cég telephelyein segítik őt a gépek feltöltésében, ezzel is gyorsítva és pontosítva megjelenésüket a gépnet.hu oldalain.


*Főadminisztrátor neve:  A Főadminisztrátor az a személy aki a Cég összes adatát, kapcsolattartóit, telephelyeit módosíthatja a gépnet.hu rendszerében.
*Főadminisztrátor beosztása:  A Főadminisztrátor beosztása. Pl: kereskedelmi igazgató, értékesítési vezető, ügyvezető stb.
*Főadminisztrátor e-mail címe:  Ezt az e-mail címet használjuk majd elsődlegesen az Önökkel történő kapcsolattartásra. Ez az e-mail cím lesz a gépnet.hu adminisztrációs rendszerébe történő belépéshez szükséges felhasználónév is egyben.
*Főadminisztrátor mobilszáma:  Ha kérdésünk lenne, milyen telefonszámon érhetjük el Önt?
Egyéb megjegyzés: 

Kérdése, kérése merült fel a partneri regisztráció során? Szeretné velünk észrevételét megosztani? Írja meg hogy válaszolhassunk!


Regisztrálásommal elfogadom a gépnetnek a Felhasználói feltételek és az Adatvédelmi Alapelvekben az oldalak látogatásával szemben támasztott közléseit és feltételeit, valamint hozzájárulok, hogy a gépnet az Adatvédelmi Alapelvekben részletezett és vállalt feltételek szerint adataimat felhasználja.