Garanciális, átvizsgált Caterpillar használtgépek - szervizszerződéssel

Szakcikkek - 2008-02-28 13:26:13 nyomtatás cikk nyomtatásaA használtgép vásárlása mindig tartalmaz bizonytalansági tényezőt, bármilyen jól leinformálható gépről is legyen szó, a gép életkorától, ledolgozott üzemórák számától és végül, de nem utolsó sorban a beszerzés helyétől függően.
Az említett bizonytalansági tényező értéke csökken, ha használt munkagépet garanciával vásárol, és ráadásul mindezt márkakereskedésben teszi ahol megfelelő műszaki háttér áll rendelkezésre a gép felkészítésére. A Huntraco Zrt.-nél futó használtgép programban résztvevő CATERPILLAR gépek vásárlása esetén az ügyfél a géppel együtt a nyugalmát, szolgáló biztonságot is megkapja. Ugyanis ezek a gépek nem csak a szokásos átadás előtti átvizsgáláson esnek át, hanem a CATERPILLAR, speciálisan a használtgépekre kidolgozott programban - előírt feltételek mellet - garanciát vállal a munkagép azon egységeire, melyek meghibásodása minden használtgép-vásárló rémálma, azaz a hidraulika és hajtáslánc elemeire, sőt, 2008-tól teljes körű szolgáltatást nyújtunk a Minősített Használtgép programban résztvevő gépekhez.
Mit is jelent ez?

... Munkára felkészített gépet
- A programba bevont gépeket alapos (a gyár által meghatározott) vizsgálatoknak vetjük alá, hogy minden műszaki paraméter a gyári határértékek közé essen. Nyomás és terfogatáram méréseket végzünk például a hidraulikán, de ellenőrizzük a gép minden működő egységét a csapoktól a légkondicionálóig.
- Elvégezzük az S:O.S. olajminta vételeket, és amennyiben szükséges beavatkozást jelez az analízis, megtesszük az ellenlépéseket.
- Ellenőrizzük a járszerkezet és gumik állapotát. A programba bevont gépeknél a fennmaradó élettartamuk minimum 50% kell hogy legyen.
- A szükséges üzemórarevíziót szakembereink kezei végzik el.

... Garanciát
- Az előzőekben leírt alapossággal felkészített gépekre az anyacég garanciát vállal (lásd bővebben késöbb). A programban résztvevő gépekhez alapvetően a 6 hónap / 1500 üzemóra időtartamra szóló érvényes,
- de vásárolható opcióként megjelenik a 12 hónap / 3.000 időtartamú is egyes modelleknél
(A programba koruk miatt nem beférő gépek egy részére is vállalunk 3 hó/ 800 üzemóra garanciát saját jogkörben).

... Kedvező finanszírozást
- Finnszírozó partnereinknél előnyt élvez a kisebb rizikótartalmú garanciális gép, mely a Minősített Használtgép programunkban részt vesz... Szervízhátteret
- A Huntraco Zrt. a teljes ország területére kiterjedő szervízhálózata áll az ügyfelek rendelkezésére
- Ráadásul a program lehetőséget nyújt egyes gépeknél arra, hogy a garancia tartalmazzon egy évnyi időszakos karbantartást tartalmazó Vevőszolgálati Együttműködési Szerződést, azaz a konkrét konstrukciótól függően:
- az időszakos revíziók szervízanyag és alkatrészigényét (így sajátmaga végezheti a szervízt), vagy
- a revíziók szervízanyag és alkatrészigényét valamint a szervizek munkadíját és a kiszállást is egy évig.

A programban résztvevő gépek és garanciális feltételek

A Huntraco Zrt. két típusú garanciával is kínál gépeket ügyfelei számára. Most a CAT CERTIFIED USED program keretében a Minősített Használtgép Garanciát, ismerheti meg röviden a következőkben, az új feltételekkel. A UE3 használtgép garanciáról érdeklődjön a képviseletnél.

Minősitett Használtgép Garancia:
A programban résztvevő gépek:
- A Cat Certified Used program rögzített feltételrendszere alapján. Az alábbi tájékoztató táblázat szerint. Aktuális feltételekről érdeklődjön CATERPILLAR területi képviselőjétől.
- A garancia időtartama: gépátadástól számított 6 hónap, 1500 üzemórában maximált használattal
- A garancia köre: erőátviteli és hidraulikus rendszerre vonatkozik. Az ügyfelet nem terheli önrész, a kárösszeg nincs limitálva. A garancia körébe tartozó alkatrészekről érdeklődjön Caterpillar területi képviselőjétől.
- Kivételek: garanciánk nem vonatkozik a kopásból ill. normál elhasználódásból származó meghibásodásokra.
- Esetenként lehetőség van 1 éves szervízszerződés csatolására, azaz a garancia tartalmazhatja az egy éves időszaki revíziók anyag, alkatrész és munkadíját is, típustól és adott géptől függően.
- A részletekről a Használtgép Üzletág dolgozói nyújthatnak felvilágosítást. (06 /23/ 504-205).

Kapcsolódó linkek

A Szakcikkek rovat további cikkei:

Útrehabilitáció hidegmaró alkalmazásával IV.
Építőgépeken alkalmazott újszerű vezérlési módok XI.
Útrehabilitáció hidegmaró alkalmazásával III.
Földmunkagépek minőségi vizsgálata I.
Építőgépeken alkalmazott újszerű vezérlési módok X.A gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók
Geotermikus hőerőmű Iklódbördöcén