Feldübörgött a gépnet.hu

Szakcikkek - 2006-08-17 18:22:40 nyomtatás cikk nyomtatásaEredetit alkotni izgalmas és nehéz. Mindig kockázatos piacra lépni egy teljesen új szolgáltatással. Miért mertük megtenni mégis az első lépést? A válasz mára már kézenfekvő...

A munkagépek régóta segítik az embert. Egy megfelelő célgép - feladattól függően - akár több száz ember munkáját is képes helyettesíteni. A gépesítésnek köszönhetően olyan gazdasági, társadalmi változások mentek végbe történelmünk folyamán, melyek méltán érdemelték ki az ''ipari forradalom'' büszke titulusát. Ugyanilyen forradalmi lökést jelent egy vállalkozás számára is, amikor egy új gépet munkába állít. Ám megtalálni a legalkalmasabb gépet, amely sok esetben évekig mindennapi eszközünk lesz, komoly előkészítést igénylő, nehéz feladat.
Egyre inkább növekedett az igény a szakma képviselőiben, hogy az autós hirdetési és szakmai portálokhoz hasonlóan létrejöjjön egy olyan komplex munkagépes oldal a világhálón, amely egyszerre képes a kereskedelmi és a szakmai elvárásokat a legmagasabb szinten is kielégíteni. Ezt szem előtt tartva cégünk, az Interart Consulting Kft. - hét év webfejlesztői és internet marketing tapasztalattal, valamint több mint ötven elégedett ügyféllel a háta mögött - megalkotta a gépnet.hu-t, amely a nap 24 órájában, a világ bármely részéről elérhető online szakmai kommunikációs csatornát biztosít az eladó, a bérbeadó, valamint a leendő vásárló, bérlő között.

Az Interart Consulting Kft. 2002-ben létrehozta az archicentrum.hu építőipari és építészeti portált, amely a mai napig a legnagyobb magyar építőanyagipari-adatbázis. Cégünk az archicentrum fejlesztőjeként és üzemeltetőjeként egyedülálló szakmai kapcsolatrendszerrel rendelkezik, amelyre, támaszkodott is az új portál létrehozásakor.
A gépnet.hu azoknak készült, akik valamilyen módon részesei kívánnak lenni a munkagépek világának, akár egyszerű érdeklődőként, vagy szakmabeliként.
A gépnet.hu fő célja, hogy azon cégek, vagy magánszemélyek, akik gépe(ke)t értékesítenének közvetlenül juttathassák el kínálatukat leendő vásárlóikhoz, bérlőikhez, új alapokra helyezve ezáltal marketing és értékesítési stratégiájukat.

Az internetes jelenlét előnye éppen abban rejlik, hogy nem kell igazodni a sajtótermékek időszakos megjelenéséhez, mivel itt az információáramlás azonnali, naprakész, és sokoldalú.
A hirdetések feltöltése és a gépadatbázisban történő keresés rendkívül egyszerű, gyorsan megtanulható. A kezelői felület kifejezetten a munkagépek kereskedelmére lett kialakítva.. Magyarországon egyedülálló módon 10 főcsoportban, (építőgépek, szakipari gépek, anyagmozgató gépek, mezőgazdasági gépek, haszongépjárművek, ipari gépek, rosták és törőgépek, erdészeti gépek, fafeldolgozó gépek, energetikai gépek) valamint hozzájuk kapcsolódóan több mint száz alcsoportba sorolva tölthetnek fel, illetve kereshetnek gépeket felhasználóink új, használt és bérgép kategóriában. A gépnet.hu nem csak a nagyobb, cégekre gondolt, megoldást nyújt mindazok részére is, akik akár csak egy gépet szeretnének meghirdetni. Az ő részükre akár ingyenes hirdetési lehetőséget is tudunk biztosítani, az adatbázisban történő megjelenés mellett.

A gépnet.hu rendszere céges partnerei számára biztosítja azt a lehetőséget is, hogy a különböző telephelyeken, vagy üzletágaknál dolgozó munkatársak személyre szabott hozzáféréssel, megfelelő jogosultságot kapva külön-külön is feltölthessék, frissíthessék a gépparkot, ezáltal a feladatok jobban tagolhatóvá, diverzifikáltabbá válnak.
A gépnet.hu a munkagépes portálok közül elsőként rendelkezik olyan egyedülálló export funkcióval, amely biztosítja hogy a hirdetéseket ezután csak egy helyre kelljen feltölteniük, mivel ezek a cég saját honlapján, annak arculatához igazodva automatikusan megjeleníthetőek, pénzt, időt és energiát takarítva meg a felhasználónak.

Oldalunk látogatói első kézből értesülhetnek a munkagépes szakma legfontosabb eseményeiről, rendezvényeiről.
Partnereink részére egyedülálló kommunikációs csatornát biztosítunk, hogy eljuttassák marketing és PR üzeneteiket potenciális ügyfeleikhez. A gépnet.hu híreinek, információinak megbízhatóságáért és magas színvonaláért szakmai partnereink - a MAÉP Kiadó Kft., a BME Építőgépek, Anyagmozgatógépek és Üzemi Logisztika Tanszék, a Magyar Mérnöki Kamara, valamint a Közlekedéstudományi Intézet - jelentenek garanciát.
Különleges ajánlatként 2006. október 31-ig a gépnet.hu szolgáltatásait ingyenesen biztosítja valamennyi partnere részére!
Reméljük, hogy szolgáltatásainkkal kiérdemeljük az Ön bizalmát is, és a jövőben sikerül hozzájárulnunk az Ön sikereihez, és a szakma eredményességének növeléséhez.

A Szakcikkek rovat további cikkei:

Útrehabilitáció hidegmaró alkalmazásával IV.
Építőgépeken alkalmazott újszerű vezérlési módok XI.
Útrehabilitáció hidegmaró alkalmazásával III.
Földmunkagépek minőségi vizsgálata I.
Építőgépeken alkalmazott újszerű vezérlési módok X.A gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók
Geotermikus hőerőmű Iklódbördöcén