Bosch GTM 12 fűrész a szakszerű belső kivitelezéshez

Szakcikkek - 2008-05-08 10:07:29 nyomtatás cikk nyomtatása- Sokoldalú felhasználhatóság: asztali fűrész és gérvágó fűrész egyben
- Kiváló minőségű recés szögskála a pontos vágásért
- 1800 W teljesítmény a gyorsaságért és hatékonyságért


A belső kivitelezésben, például padlóburkolatok, fali- és mennyezeti elemek rögzítésénél a precizitás alapkövetelmény. Szalag- és laminált parketták, járó-és mennyezeti lapok, kábelcsövek és alumínium szelvények méretét milliméterre pontosan kell meghatározni. A burkolók eddig ehhez külön asztali és gérvágó fűrészt használtak, de most itt a GTM 12 Professional univerzális kombinált fűrész, mellyel e két eszköz egyszerre helyettesíthető. A Bosch sokoldalú új fűrésze 100%-os pontossággal dolgozik a műhelyekben és építkezéseken egyaránt, a könnyű, mindössze 22 kilogrammos eszköz pedig egyszerűen és biztonságosan szállítható.

Erős, sokoldalú és precíz
Hosszabb munkadarabok, például fa deszkák vágásához - a lehajtható fedélnek köszönhetően - a GTM 12 Professional egy gyors mozdulattal egy maximum 51 milliméteres vágási magasságot biztosító asztali fűrésszé alakítható. Külső és belső takaróelemeket is rendkívüli gyorsasággal képes hosszában vágni; párhuzamos sínje eddig elképzelhetetlen precizitást tesz lehetővé, használat után a sínt a fűrészlap mellé erősítve pedig biztonságosan megoldhatjuk a GTM 12 Professional univerzális fűrész szállítását is.

Gérvágó fűrész funkcióban az 1800 wattos GTM 12 Professional gyorsan és pontosan vágja méretre a laminált- és szalagparkettát, valamint a járó-és mennyezeti lapokat egyaránt. Az egyszerű és kényelmes használatot egy recés szögskála is segíti, mellyel pontosan meghatározhatjuk, hol vágjuk a munkadarabot, a beépített világításnak köszönhetően pedig gyér fényű munkakörnyezetben sem okoz problémát a precíz munkavégzés. Mint ahogyan minden egyes, professzionális felhasználóknak készült kék Bosch gérvágó fűrész és csúszó gérvágó, a GTM 12 Professional is kompatibilis a GTA 3700 Professional munkaasztallal.

Kapcsolódó linkek

A Szakcikkek rovat további cikkei:

Útrehabilitáció hidegmaró alkalmazásával IV.
Építőgépeken alkalmazott újszerű vezérlési módok XI.
Útrehabilitáció hidegmaró alkalmazásával III.
Földmunkagépek minőségi vizsgálata I.
Építőgépeken alkalmazott újszerű vezérlési módok X.A gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók
Geotermikus hőerőmű Iklódbördöcén