Vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók

Gyártói hírek - 2008-10-17 12:04:42 nyomtatás cikk nyomtatásaAz új Bosch GSR 14.4 VE-2 LI Professional és GSR 18 VE-2 LI Professional vezeték nélküli fúrócsavarozó, valamint a Bosch GSB 14.4 VE-2 LI Professional és GSB 18 VE-2 LI Professional vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók masszív felépítésüknek és magas nyomatékon működő motorjuknak köszönhetően a legnehezebb fúró és csavarozó feladatot is megoldják. Az új Heavy-Duty vezeték nélküli eszközöket olyan kemény helyszíni igénybevételre tervezték, ahol a strapabíró felépítés és a maximális teljesítmény egyaránt fontos.

- Fával és fémmel történő munka során a legnehezebb fúrócsavarozó műveletek elvégzésére, valamint az ütvefúró munkák során akár kőműveseknek is.
- Hosszú élettartam a Bosch elektronikus motorvédelemnek (EMP) köszönhetően
- Rendkívül ellenálló, ún. ''Dura-Shield'' anyagú bevonat
- Bosch lítium-ion ''Premium'' technológia 400%-os élettartamot és a leghosszabb üzemidőt garantálja

A jelenleg a piacon kapható termékek közül egyedülálló Bosch elektronikus motorvédelem (EMP) gondoskodik arról, hogy a motor automatikusan leálljon, ha az munka közben lelassul, megvédve a motort a leégéstől. A rendkívül rugalmas Dura-Shield borításnak köszönhetően a vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók gyakorlatilag elpusztíthatatlanok: 2 méter magasból a betonra ejtve is működőképesek maradnak.

A Bosch ipari kéziszerszámai minden kihívással szembenéznek az építési területen: a GSR/GSB 14.4/18 VE-2 LI Professional vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók egyaránt megbirkóznak fával és fémmel, a GSB széria pedig a kőművesek által elképzelhető legkeményebb helyzetekben is helytáll. A GSB 18 VE-2 LI Professional vezeték nélküli kombi-val a munka eddig soha nem tapasztalt gyorsasággal elvégezhető az eszköz percenkénti akár 2,050 fordulatos teljesítményének köszönhetően. A Bosch Heavy-Duty eszközök minden típusú bel- és kültéri munkában megbízható segítséget jelentenek, használja a GSR 18 VE-2 LI Professional gépet akár 12 mm átmérőjű fúrócsavarozáshoz, akár fába történő 50 mm átmérőjű csavarozáshoz. Ideálisak a nagy és közepes átmérőjű csavarok behajtásához és fúráshoz, ezért hasznos eszközei az ácsoknak, tetőfedőknek és vízvezeték szerelőknek.

A speciálisan kiegyenlített áttételnek köszönhetően soha nem volt ilyen gyors a fúrás és az ütvefúrás; a fokozatosan erősödő nyomaték bármilyen méretű csavart behajt.
A vezeték nélküli fúró- és ütvefúró csavarozók ergonomikus kialakításának, könnyű szerkezetének és optimális súlypont-kialakításának köszönhetően a munkavégzés biztonságos és kényelmes.

Egyediség: A Bosch Elektronikus Cella Védelemnek (ECP) köszönhetően a Bosch lítium ion ''Premium'' technológiája páratlan üzemidejükkel és 400%-kal hosszabb élettartamukkal messze felülmúlja az eddigi akkumulátoros technológiákat. Ez az intelligens teljesítményvezérlő megóvja az akkumulátort a túltöltés, a túlmelegedés és a teljes lemerülés ellen. Masszív házuk a legmostohább körülmények között is megóvja a szerszámokat, így az akkumulátorok akkor sem károsodnak, ha két méteres magasságból esnek a betonra. A lítium-ion ''Premium'' technológia által nyújtott másik előny a verhetetlen élettartam, mely a Bosch magas teljesítményű celláinak és intelligens teljesítmény-vezérlésnek köszönhető. A speciálisan kialakított, alacsony belső ellenállású cellák és az akku magas minőségű külső burkolatának köszönhetően töltés és működés közben minimalizálják az energiaveszteséget. Ennek következtében a Bosch akkumulátorok rendkívül ellenállók, teljesítményük pedig utolérhetetlen. A Bosch Hightech elektronika a motorral és a váltóval történt tökéletes összehangolásának eredményeképpen a hajtás teljesítménye rendkívül hatékony az akkucellák kihasználtsága pedig optimális.

A ''Premium'' lítium-ion technológia egyéb előnyei: a Bosch Hyper-Charge technológiája lehetővé teszi, hogy a hivatalos töltési idő felével is 75%-os töltöttségi szintet érjünk el. Az akkumulátoroknak nincs memory-effektje, és azonnal készek a működésre, akár több hónapos kihagyás után is. A Bosch elsőként alkalmazta a lítium-ion technológiát a professzionális vezeték nélküli kéziszerszámokban, forradalmasítva ezzel az ipari kéziszerszámok piacát. A Bosch ''Premium'' lítium-ion technológiája nem egyszerű lítium-ion technológia. A hosszú üzem idő és élettartam folyamatos fejlesztés eredménye, melyet a mesteremberek mindennapi igényei inspiráltak.
A Bosch ''Premium'' lítium-ion technológiája már 3,6-36 voltig minden erősségben elérhető, profiktól profiknak. A Bosch ipari kéziszerszámai a mesteremberek által támasztott minden kihívásra megoldást jelentenek.


Ajánlott kereskedelmi ár (áfa nélkül):
Bosch vezeték nélküli fúrócsavarozó GSR 14.4 VE-2 LI Professional: 87.250.- Ft
Bosch vezeték nélküli fúrócsavarozó GSR 18 VE-2 LI Professional: 99.750.- Ft
Bosch vezeték nélküli Kombi GSB 14 VE-2 LI Professional: 92.250.- Ft
Bosch vezeték nélküli Kombi GSB 18 VE-2-LI Professional: 104.750.- Ft


A Gyártói hírek rovat további cikkei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Prémium termékek és szolgáltatások prémium vevőknek
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók