Új Huntraco telephely Szombathelyen

Gyártói hírek - 2008-11-05 13:29:29 nyomtatás cikk nyomtatásaA Huntraco Zrt. ismét egy telephelyi megnyitót tartott. Az ország nyugati végén, Szombathelyen, a cég a mai modern technológiai kihívásoknak megfelelő, korszerű szervizműhelyt épített, telephelyi irodával együtt.
A Huntraco Zrt. szombathelyi képviseletét 1998-ban nyitotta meg, amely kezdetben csak alkatrész értékesítéssel és kijáró szervizeléssel foglalkozott. A 10 éves évfordulóra azonban a Nyugat-magyarországi régió egyik legkorszerűbb építőgép javító bázisává alakult át.


Telephely

A Huntraco Zrt. telephelyi fejlesztéseinek sorában harmadikként, éppen 10 éve, 1998-ban nyitotta meg szombathelyi képviseletét. Az itt dolgozó kollegák a bázist jelentő kicsiny kis “faház”-ból kezdetben alkatrész értékesítést és kijáró szerelői munkát láttak el. Bármily kicsiny is volt ez a bázis, munkájukat magas minőségi szinten végezték. Az építőgépek keresletének növekedésével a telephely hatáskörébe tartozó gépek száma egyre nőtt, mára már több mint 400 gép tartozik hozzájuk.
A megnövekedett gépszám valamint az emelkedő ügyfél igények teljesítése érdekében a cég nagy értékű beruházási fejlesztésbe kezdett.
Az építkezés 2007. őszén indult és bár a szerviz és az iroda épület már elkészült így a szükséges engedélyek megszerzésével a munka teljes erővel elindul majd, az építkezés még folytatódik. A második ütemben – várhatóan 2009 tavaszára - egy mosót is létesít a cég, amely egyedülállóvá teszi majd a szervizt.

A telephely hivatalos megnyitója egy különleges árokásó-rakodó bemutatóval kiegészítve 2008. október 2 – án zajlott, ahol a cég tulajdonosa és a Caterpillar kelet-európai vezetősége is képviseltette magát. A több mint 150 vendég elismerően nyilatkozott az impozáns szervizcsarnokról és örömmel vizsgálta meg közelebbről a bemutatott legújabb Caterpillar, Challenger és Genie márkájú gépeket is.

A Huntraco Zrt. szombathelyi telephelyén:
- 300 m2 XXI. századi igényeknek megfelelő, korszerűen felszerelt szervizcsarnokkal,
- 130 m2 alkatrészraktárral,
- széles alkatrészkínálattal,
- szakmailag jól képzett kollégákkal és magas színvonalú szolgáltatásaival áll meglevő és leendő ügyfelei rendelkezésére.

A Huntraco Zrt. legfőbb célja, hogy minél közelebb kerüljön jelenlegi és jövőbeni ügyfeleihez egyaránt.


Cégtörténet

Az 1991-ben alapított Huntraco Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. az építőipari gépek piacvezető cége a hazai piacon. A budaörsi székhelyű társaság tevékenysége kezdetben a Caterpillar munkagépek kizárólagos képviseletére szorítkozott, ám a termékpaletta folyamatosan bővült. Mára a Huntraco a különböző fajtájú Caterpillar földmunkagépek mellett többek között dízelmotoros áramfejlesztőket, nagyteljesítményű gázmotorokat, traktorokat, betakarítógépeket, kisgépeket és emelőket forgalmaz, egyre szélesebb vevői kört tudva maga mögött. A jól ismert Caterpillar márkanév mellett a kínálatban megjelentek az Ingersoll-Rand, Genie, Honda, Hitachi és a Challenger márkák termékei is.
A Huntraco még 1992-ben kiterjesztette tevékenységét a használt gépek eladására, s ebben a szegmensben is piacvezetővé vált 2000-re. A hazai bérleti piac fellendülésével párhuzamosan a budaörsi vállalat fokozott hangsúlyt fektet a bérgép üzletágra is (Rental Store), amely a fejlődés egyik katalizátorává válhat.. A társaság 1997-ben nyitotta meg első vidéki telephelyét Békéscsabán, majd néhány év alatt Pécsett, Szombathelyen, Nyíregyházán, Siófokon és 2005-ben Szolnokon is megvetette a lábát. 2006 februárjában pedig a bérgép üzletág bővült újabb kirendeltséggel mégpedig Dunakeszin.

Kapcsolódó linkek

A Gyártói hírek rovat további cikkei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók
Prémium termékek és szolgáltatások prémium vevőknek