TERRA Material Handling: A Crown díjnyertes modellje

Gyártói hírek - 2007-10-04 16:50:30 nyomtatás cikk nyomtatásaA Crown Equipment Corporation TSP 6000 emelt kabinos targoncája kapta meg a piros pontot: a legjobbak legjobbikát.

Az USA-beli Crown Equipment Corp. cég kapta meg a piros pontot: a TSP 6000 sorozat modelljéért a legjobbak legjobbikát, amelyet nemzetközi szakértő zsűri ítélt oda az idei piros pont díj versenyben, termékmodell kategóriában. A Formation Design Group-pal együttműködésben a cég olyan járművet fejlesztett ki, amely precízen kidolgozott működésével és kiváló minőségű konstrukciójával meggyőző volt.

A Crown TSP 6000 sorozattal az USA cég praktikus megoldást kínál a munkafolyamat optimalizálására és a termelékenység növelésére. Az emelt kocsis komissiozó a jövő konstrukcióját ötvözi a legnagyobb gépkezelői hatékonysággal. A 110° szögben forduló, állítható magasságú ülés öt különböző pozícióba állítható, és a legmagasabb szintű rugalmas munkavégzést biztosítja.

A TPS 6000 kifejlesztése során a legjobb gépkezelők működtető mozdulatait elemezték, és ennek alapján egy optimalizált járművet terveztek meg. Újításai optimálisan támogatnak minden működési műveletet. A felhasznált anyag stabil, tartós és rugalmas; a legkorszerűbb járműtervezési szabványok szerint lett kifejlesztve. A magas szintű technológiák alkalmazása csúcstechnológiát kínál a raktárakban.

A Crown mérnökei által kifejlesztett többfunkciós termék és a Formation Design Group tervezői által létrehozott kiváló megjelenés lenyűgözte az idei piros pontozó zsűrit, és megkapta a piros pontot: a legjobbak legjobbikát a közlekedés kategóriában mindössze két másik termékkel együtt a kategórián belül.

Kapcsolódó linkek

A Gyártói hírek rovat további cikkei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Prémium termékek és szolgáltatások prémium vevőknek
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
„Az év gépe 2010” választás nyertesei