Sokoldalú, profi szerszám a legszívósabb munkákhoz

Gyártói hírek - 2009-03-11 17:09:56 nyomtatás cikk nyomtatása- Nagy teljesítményű, 2.200 wattos Champion motor a gyors kivitelezés érdekében
- Kis tömeg a kényelmes munkavégzéshez
- A "Bosch Vibration Control" pótfogantyú 50 százalékkal csökkenti a rezgéseket


A Bosch új, GWS 22 H Professional sarokcsiszolója igazán sokoldalú termék. A 2.200 wattos Champion motor által hajtott, 180 milliméter átmérőjű tárcsával rendelkező verzió mindössze 5 kilogrammot nyom, aminek köszönhetően a termék 13 százalékkal könnyebb, mint hasonló kategóriájú társai. A 230 milliméter átmérőjű tárcsával felszerelt változat is csupán 200 grammal nehezebb, mint kistestvére. Egy Németországban, Angliában és Olaszországban végzett 900 fs felmérés eredménye szerint a nagy sarokcsiszolók esetében a gép tömege meghatározó tényező, különösen, amikor függőleges helyzetben vagy mellmagasságban vízszintesen tartva hosszú ideig kell vele dolgozni.

"Bosch Vibration Control"rezgéscsillapítás
A Bosch sarokcsiszolókba építettek a világon először rezgéscsillapítót. Az új GWS 22 H Professional szintén rendelkezik „Bosch Vibration Control” funkcióval. A pótfogantyú piros csillapító zónája 50 százalékkal csökkenti a vibrációt a hagyományos használati módhoz képest. Az új sarokcsiszolók ergonomikus főfogantyúja és a tartozékként beszerezhető, egyszerű, szerszámot nem igénylő tárcsacserét biztosító SDS-click gyorsbefogó anya kényelmes használatot garantál.

Az építőipar legszívósabb munkása
A megerősített csapágygolyóknak és a masszív szerkezetnek köszönhetően a szerszám hosszú élettartamú. Ezenkívül a páncélozott tekercselés védi a motort az éles csiszolási portól, a könnyen kezelhető, többfunkciós, háromállású biztonsági kapcsoló pedig a felhasználó biztonságát szavatolja.

A kényelmes használat és a nagy sebesség, a hosszú élettartam és a biztonsági funkciók miatt az új Bosch sarokcsiszoló tökéletes eszköz az általános mérnöki munkákhoz, a hídépítésekhez, a belső szerelési munkálatokhoz, a hajóépítésekhez, valamint a mechanikai mérnökök számára, legyen szó időigényes fém- vagy betonvágásról, illetve - csiszolásról.

Az új sarokcsiszoló január óta kapható a szakkereskedésekben a mindkét tárcsaméretre vonatkozó bruttó 52.500 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Kapcsolódó linkek

A Gyártói hírek rovat további cikkei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Prémium termékek és szolgáltatások prémium vevőknek
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
„Az év gépe 2010” választás nyertesei