Erőteljes és precíz - Új Bosch GBM 6 RE Professional és GBM 10 RE Professional fúrógépek a Boschtól

Gyártói hírek - 2009-09-01 13:31:16 nyomtatás cikk nyomtatása
- Tömör fém golyós csapágy és szinterezett csapágyház a precíz munkavégzés érdekében
- Nagy teljesítmény és kis tömeg teszi még kényelmesebbé a használatot
- Forgatható szénkefetartó biztosítja a változatlan forgatónyomatékot mindkét irányban


A minőségi fúrási munkákhoz nagy teljesítményű és precíz eszközre van szükség. Az új GBM 6 RE Professional és GBM 10 RE Professional Bosch fúrógépek mindkét elvárásnak megfelelnek. A készülékek hasznos funkcióinak köszönhetően többek között az ipari és fémmunkások, a vízvezeték-szerelők, az asztalosok, valamint az ácsok az eddigiekhez képest még hatékonyabb munkát végezhetnek. A két fúrógép bevezetésével a Bosch tovább gyarapítja szakmai tapasztalatát és megerősíti piacvezető szerepét a fúrógépek kategóriájában.

A tömör fém golyós csapágy és a szinterezett csapágyház garantálja a GBM 6 RE Professional és GBM 10 RE Professional szerszámok precizitását. A beépített vezérlőelektronika segítségével pontos előfúrás végezhető mindkét eszközzel, míg a forgatható szénkefetartó mindkét irányban azonos erőkifejtést biztosít.

GBM 6 RE Professional – a gyors és precíz szerszám

Nagy sebessége miatt a GBM 6 Professional ideális kis átmérőjű lyukak fúrására, gyors munkavégzést garantálva ezáltal. 4.000 / perces üresjárati fordulatszámának köszönhetően továbbá a termék kiválóan alkalmazható fémbe történő fúrás során: acélba 6,5 milliméterig, alumíniumba pedig 8 milliméterig. Mindössze 1,1 kilogrammos tömege, valamint kompakt felépítése révén pedig még hosszan tartó munkák során is kényelmes vele dolgozni. A GBM 6 RE Professional ráadásul mindig elérhető közelségben van, ha a készüléken található, övre csatlakoztatható akasztónyelvet használjuk.


GBM 10 RE Professional – az erőteljes, sokoldalú készülék

A GBM 10 RE Professional nagy teljesítményű motorja fémben és fában is gyors munkavégzést biztosít. A készülék jól alkalmazható akár 10 milliméteres lyukak fúrására acélba. A szakemberek számára a szerszám egyik kiemelkedő előnye az 1,65 kilogrammos tömeg és a GBM 6 RE Professionalben is megtalálható ergonomikus kialakítású markolat, amelyek együttesen gondoskodnak a kényelmes munkavégzésről.

Az új GBM 6 RE Professional és GBM 10 RE Professional fúrógépek szeptembertől kaphatók a szakkereskedésekben gyorsbefogó tokmánnyal együtt nettó 21.500 forintos, illetve 23.500 forintos ajánlott áron.További információ:
Kovács Viola
Pressinform Public Relations Kft.
Tel.: 470-2061
E-mail: kovacs@pressinform.hu

dr. Ficzere Ferenc
Robert Bosch Kft.
Tel.: 431-3852
E-mail: ferenc.ficzere@hu.bosch.com

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások vezető nemzetközi szállítója. A gépjármű- és ipari technológia, valamint a fogyasztási cikkek és az épülettechnológia terén mintegy 280.000 munkatárssal a vállalatcsoport a 2008-as üzleti évben 45,1 milliárd eurós forgalmat ért el. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy hatvan országban működő több mint 300 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Ez az egész világra kiterjedő fejlesztési, gyártási és értékesítési hálózat a további növekedés alapfeltétele. A Bosch évente árbevételének 8 százalékát, vagyis több mint 3,5 milliárd eurót költ kutatásra és fejlesztésre, és világszerte több mint 3000 szabadalmi kérelmet nyújt be. A Bosch valamennyi termékével és szolgáltatásával úgy javítja az élet minőségét, hogy innovatív és hasznos megoldásokat kínál.

2009-ben 14 új kék Bosch kéziszerszám nyerte el az iparág egyik legrangosabb kitüntetését, a Plus X Award elismerést. A termékeket "Kiváló minőség", "Egyszerű használat", "Ergonómia", valamint "Design" kategóriában jutalmazták, továbbá a Bosch lett 2009 leginnovatívabb márkája az elektromos kéziszerszámok versenyében.


A Gyártói hírek rovat további cikkei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Prémium termékek és szolgáltatások prémium vevőknek
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
„Az év gépe 2010” választás nyertesei