Előny a darugyártóknál

Gyártói hírek - 2014-07-08 16:01:15 nyomtatás cikk nyomtatásaAz emelőberendezések számára nagyobb energiahatékonyságot biztosíthat, ha a maximális raksúlymozgatás lendültének a korlátozott hajlásszögnem gátja. Az új Ruukki960 QL acéltípus formálhatósága sokkal jobb a szabvány megoldásoknál – a minimum 3,5 x_t hajlítási sugár minden irányban garantált.

960 QL Lemez – nagy szilárdság, mégis tökéletes hajlíthatóság
Az acélszerkezetek gyártására specializálódott finn Ruukki cég folyamatosan bővíti termékkínálatát. Az Optim sorozat egy ultra nagyszilárdságú szerkezeti acél, amely növeli a szállító- és teherjárművek hasznos terhelhetőségét, hiszen kisebb súly mellett ugyanakkora teherbírást garantál. A nemrégiben piacra bevezetett960 QL nagyszilárdságú acél egyedisége a maximális,bármely irányú, 3,5 x t hajlítási sugár kivitelezésében rejlik. A hajlítási sugárnak köszönhetően a Ruukki speciális acélmegoldásai a legkülönlegesebb formákra kialakítására is alkalmasak, amely a nagy súlyokat mozgató emelő-berendezéseknél a biztonság érdekében – is – nélkülözhetetlenek.A rendkívül erős Optim acélfajta előnyös tulajdonságai főleg emelő, rakodó és szállítási berendezések alkalmazásánál mutatja meg maximálisan kihasználhatóságát.A darugyártók számára érezhető versenyelőnyt biztosít, hogy a Ruukki által kínált Optim nagyszilárdságú acél a piacon a legvékonyabb ultra nagyszilárdságú szerkezeti acél. A Ruukki innovatív, 1100 MPa szakítószilárdságig terjedő Optim QC minőségeinek nagy előnye a kis vastagságoknál a kivételesen jó felületi minőség, simaság és a gyártási tételenként is megbízható vastagsági méretpontosság.

Acélmegoldások együttes ereje
A Ruukki a 960 QL durvalemez kiegészítéseként ajánlja az edzett, hidegen alakítható Optim QC 900 és 960 típusú hengerelt lemezt 3,0-10,0 mm vastagságban, valamint 8,0-12,0 mm vastagságban. Mind a durvalemezek, mind a szalagtermékek megfelelnek a vonatkozó szabványok (EN 10149-2 és EN 10025-6+A1) követelményeinek.


Személyre szabott segítség a tökéletes megvalósulásért
A Ruukki a nagyszilárdságú speciális acélok első számú fejlesztője 2002 óta gyártja az Optimna gyszilárdságú acélokat. A cég személyre szabott műszaki és alkalmazástechnikai támogatással is segíti speciális acéltermékeinek leghatékonyabb használatát. A Ruukki minden szempontból energiahatékony acélmegoldásokat biztosít, amelyet Magyarországon is egyre több partner ismert fel és élvez évről-évre.
A Ruukki állandó szállítási és szolgáltatási biztonságát hatalmas hazai raktárbázisának köszönheti, folyamatos szállítást tud garantálni szinte minden acélterméket illetően, még speciális kívánság esetén is.

További információ elérhető a Ruukki weboldalán, vagy a metals.hungary@ruukki.com email címen.

Kapcsolódó linkek

A Gyártói hírek rovat további cikkei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Geotermikus hőerőmű Iklódbördöcén