Prémium termékek és szolgáltatások prémium vevőknek

Bemutató - 2008-01-25 14:43:40 nyomtatás cikk nyomtatásaA Huntraco Mezőgazdasági Üzletága ismét meghatározó kiállítóként vesz részt az Agro+Mashexpo nemzetközi mezőgazdasági és mezőgép kiállításon.
A Huntraco Zrt. 2003-ban Caterpillar rakodókkal és Challenger gumihevederes traktorokkal jelent meg a mezőgazdasági piacon. Gépkínálata mára már szinte a teljes Challenger palettát felvonultatja: gumihevederes és gumikerekes traktorok, kombájnok, permetezők, bálázók és munkagépek. 2008-ban a Mezőgazdasági Üzletág a cég egyik stratégiai ágazata.


Termékek
A Huntraco eddigi filozófiájához híven a mezőgazdaságban is a prémium márkák értékesítésével és szervizelésével foglalkozik, ezért is választotta az AGCO cégcsoporttal való együttműködést.
A cég mezőgazdasági üzletága a Challenger márka értékesítését végzi, kizárólagos disztribútorként az országban. Az üzleti stratégia középpontjában az 500 hektárnál nagyobb földterülettel rendelkező korszerű mezőgazdasági nagyüzemek állnak. Számukra a cég elsősorban a világ élvonalába tartozó nagy teljesítményű, vagyis 150 lóerő fölötti Challenger traktorokat ajánlja. Ebben a kategóriában ezek a gépek ma - mind a szakemberek, mind a piac értékítélete alapján – kiemelkedő színvonalúak.
A hevederes traktorok között a Challenger máig egyedülálló, világszintű prémiumtermék.
A Huntraco komoly szerepet szán a kombájnoknak is, éppen ezért ebben az évben két kategóriában is ajánl megoldást az érdeklődőknek.
Ügyfelei igényeinek minél szélesebb körű teljesítése érdekében, a Challenger és a Huntraco Zrt. együttműködése 5. éve alkalmából a termékpaletta részévé vált a nagy tömörséggel dolgozó bálázógép, mely egy mérce a piac számára, hisz ez volt e termékkategória első modellje. 2007 második felében pedig már hazánkban is elérhetővé váltak a Challenger permetezők (Spra-Coupe), felhordógépek (RoGator) és hígtrágya kijuttató eszközök (TerraGator).
A Challenger márka megbízhatóságának egyik titka a korszerű technológiai megoldások, melyet kimondottan a Challenger gépekhez fejlesztenek, azon sikeres mezőgazdasági vállalkozók szolgálatára akik a minőséget választják sikerességük eszközéül.
A Huntraco Zrt. továbbra is kínál Caterpillar rakodógépeket és minirakodókat a mezőgazdasági vállalkozók munkájának hatékonyabbá tételéhez.

Szolgáltatás
A Huntraco hagyományaira építve a mezőgazdasági üzletág is teljes körű és kiemelkedő színvonalú szolgáltatást nyújt ügyfelei számára. Teljes körű, országos lefedettségű üzletkötői hálózattal és szervizzel, valamint mindenre kiterjedő információs háttérrel a legmagasabb vevői igényeket is kielégíti. Az összes vidéki telephelyen és Budaörsön dedikált, mezőgazdasági gépekkel foglalkozó, magas szinten képzett szerelők, szervizmérnökök és alkatrészes szakemberek állnak az ügyfelek rendelkezésére.
A mezőgazdasági géppark központi helye a Huntraco Zrt. szolnoki telephelye, amely az Alföld szívében, vagyis optimális helyen fekszik az ügyfelek kiszolgálása szempontjából.

A Huntraco Zrt. a mezőgazdasági szektor fejlődésére alapozva ambiciózus tervet tűzött ki maga elé: öt év múlva 10%-os piaci részesedést szeretne elérni a mezőgazdasági gépek értékesítési piacán.

“Legfontosabb, hogy a Huntraco Zrt. tulajdonosai, vezetősége és szakemberei továbbra is elkötelezettek a mezőgazdasági üzletág munkájának folytatásában és annak sikeressé tételében. – Grosz Péter, vezérigazgató, Huntraco Zrt.”

Cégtörténet

Az 1991-ben alapított Huntraco Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. az építőipari gépek piacvezető cége a hazai piacon. A budaörsi székhelyű társaság tevékenysége kezdetben a Caterpillar munkagépek kizárólagos képviseletére szorítkozott, ám a termékpaletta folyamatosan bővült. Mára a Huntraco a különböző fajtájú földmunkagépek mellett többek között dízelmotoros áramfejlesztőket, nagyteljesítményű gázmotorokat, traktorokat, betakarítógépeket, kisgépeket és emelőket forgalmaz, egyre szélesebb vevői kört tudva maga mögött. A jól ismert Caterpillar márkanév mellett a kínálatban megjelent az Ingersoll-Rand, Genie, Honda, Hitachi és a Challenger márkák termékei.
A Huntraco még 1992-ben kiterjesztette tevékenységét a használt gépek eladására, s ebben a szegmensben is piacvezetővé vált 2000-re. A hazai bérleti piac fellendülésével párhuzamosan a budaörsi vállalat fokozott hangsúlyt fektet a bérgép üzletágra is (Rental Store), amely a fejlődés egyik katalizátorává válhat.. A társaság 1997-ben nyitotta meg első vidéki telephelyét Békéscsabán, majd néhány év alatt Pécsett, Szombathelyen, Nyíregyházán, Siófokon és 2005-ben Szolnokon is megvetette a lábát. 2006 februárjában pedig a bérgép üzletág bővült újabb kirendeltséggel mégpedig Dunakeszin.
Challenger mezőgazdasági terméklista


Gumikerekes traktorok

MT400B széria
Remek és sokoldalú

A sokoldalú MT 400B sorozat ideálisan alkalmazkodik a többcélú feladatok széles köréhez, legyen szó akár a traktor előtt, akár mögött végzendő munkáról.
A hatékony működést előtérbe helyező kivitellel a vezetés valódi örömét biztosító gép hamarosan vállalkozása felbecsülhetetlen részévé válik.


MT500B széria
Erőt ad, ahol szükséges!


Robusztus és megbízható felépítése, valamint a legkeményebb feladatok ellátására is alkalmas nyers ereje révén az MT500B sorozatba tartozó gépek a végtelenségig sokoldalú teljesítményre képesek, hogy teljesítsék a modern szántóföldi és vegyes mezőgazdasági feladatok legszigorúbb követelményeit.


MT600B Techstar széria
Erős, kimagasló minőségű, masszív teljesítményű!


A fokozatmentes Techstar CVT-váltóval felszerelt és a legmagasabb műszaki jellemzőket megvalósító MT600B sorozat tagjai kivételesen erős és hatékony traktorok, melyek hatalmas munkamennyiség elvégzésére képesek.
Ha a kellő időben történő művelés kritikus fontosságú, ezek a nagy gépek sikerrel teljesítenek!Gumihevederes traktorok

MT700B - MT800B széria
A kiváló minőség garanciája


A gép gerincét a sebességváltó és a motor képezi, amelyek képesek leküzdeni a vontatmány tömege miatt a gumihevedereken képződő ellenállást.
Ezek a nagy teljesítményű traktorok bármilyen farmon és szántóföldön megállják a helyüket, és a világon szinte bármely másik traktornál hatékonyabban és kényelmesebben használhatók, alacsonyabb talajnyomás mellett.Kombájnok

CH648 és CH652- kombájnok széria
Mindenféle terményhez és körülményhez!


Ezek a kombájnok a legjobb teljesítményt nyújtják az összes terményféle betakarításához. A közepes és nagy méretű területeken dolgozó gépkezelők és vállalkozók számára ideális.
A négy modellből álló család egyformán alkalmas gabona, bab, borsó, napraforgó, olajrepce, fűfélék, kukorica és rizs betakarítására.Bálázó

Challenger LB B szériájú nagyméretű, négyszögletes bálázók


Akár alvállalkozóként, piaci szénatermelőként vagy élőállat-tenyésztőként dolgozik, biztosan értékelni fogja a Challenger LB B szériájú nagyméretű, négyszögletes bálázókat. Az LB B szériájú bálázók az ágazat legszebb darabjai közé tartoznak: küllemük a korszerű tervezés és innováció együttes eredménye.
Az LB34B és az LB44B mindig jó minőségű, tömör bálákat készít; megtalálható rajtuk a Hesston gyárban kifejlesztett előtömörítő kamra, és a kettős csomózású kötözőrendszer.Permetező és felhordógép

Challenger Spra-Coupe 7000
A többfunkciós permetezőgép


A Spra-Coupe 7000 sorozatú permetezőgépek a hagyományos módon történő és a Spra-Coupe koncepció szerinti, azaz nagy sebességű permetezésre is alkalmasak. A körülményektől függetlenül mindig a megfelelő, maximális kényelmet nyújtó permetezőgép áll rendelkezésére.Challenger RoGator 1274 C
Nagyteljesítményű felhordógép


A Challenger RoGator 1274 C típust nagy területek rövid idő alatt történő bepermetezésére vagy beszórására tervezték. A cél nagy sebességű felhordással érhető el - közben a kezelő kényelme minden pillanatban garantált.

Kapcsolódó linkek

A Bemutató rovat további cikkei:

„Gazdag Gazda” Konferenciasorozat a sikeres online mezőgazdasági kereskedelemről, építőipari témákkal fűszerezve
Tovább szűkül az európai építőgép-piac
A 30. AGROmashEXPO Termékverseny eredményei
Lítium-ion technológiás készülékek a Bosch-tól!
Szakmai szeminárium a nagyszilárdságú szerkezeti acélokrólA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók
Geotermikus hőerőmű Iklódbördöcén