NISSAN DX villástargonca sorozat pontos és megbízható

Bemutató - 2007-12-05 12:07:50 nyomtatás cikk nyomtatásaA DX sorozat a Nissannak azt a törekvését tükrözi, hogy az iparban a legfejlettebb technológiával rendelkező legmagasabb színvonalú termékeket tervezze és gyártsa. A sokéves tapasztalattal a háta mögött, és a legújabb, rendkívül alacsony emissziójú motorrendszerek sikeres kifejlesztésénél szerzett szaktudással, és az erős, megbíz ható konstrukciók tradíciójával párosítva a Nissan DX sorozat új fokmérővé vált, mások ezt csak követhetik.

A DX sorozat az európai kezelők számára lett tervezve és a Nissan által kiválasztott spanyol gyárban készül, ez a sorozat új normát teremt a kezelői kényelem terén. A FINGERTIP kezelőkarok a kezelést minden kezelő számára rendkívül egyszerűvé teszik. A CLEARVISION kezelőfülke szabadalmaztatott útrázkódás és vibráció elnyelő rendszerre van szerelve, és nagyszerű kilátást biztosít. A fejlett Nissan technológia sok más módon is támogatja Önt és dolgozik Önért. A 3-utú katalizátor minden Nissan LPG motoron a károsanyag kibocsátást a kategóriában egyedülálló szintre csökkenti le. A Nissan dízelmotorok már kielégítik a III A emissziós követelményeket is. Mindamellett, hogy a Nissan motorok megbízhatóak, tartósak és kevés figyelmet igényelnek, egyedülálló emelőrendszerrel is rendelkeznek a motortérhez való kiváló hozzáférés érdekében. Kezelői kényelem, kiváló teljesítmény, minőség és alacsony üzemi költségek. Ezek a Nissan DX sorozat meghatározó jellemzői.

Kezelői komfort

A kezelő elégedettségének biztosítása – nem is szólva arról, hogy pihent, éber és biztonságban maradjon – az elsődleges cél. A teljes kezelőhely a legújabb ergonómiai elvek felhasználásával lett tervezve. A lábtér tágas, könnyű be- és kiszállás, és kényelmes, többféleképpen állítható felfüggesztett ülés deréktámasszal és biztonsági övvel.

Ez a sorozat ujjheggyel kezelhető kezelőkarokkal rendelkezik. Ezek a karok az elektromos irányváltó karral együtt (mindkettő a kartámaszon található) egyszerűvé, gyorssá és kényelmessé teszi az anyagkezelési műveleteket. A kezelőhely 4-pontos, a Nissan által szabadalmaztatott rezgéscsillapító rendszerre van építve. Ez minimálisra csökkenti az útrázkódások és a motorrezgés hatását, és alacsony zajszintet eredményez. A komfort tovább fokozható a Nissan által tervezett CLEAR-VISION (jó kilátású) kezelőfülkével (gyárilag szerelt). A széles üvegajtók a panorámás szélvédővel páratlan körkilátást biztosít. Ez kitűnő munkakörnyezetet biztosít minden kezelő számára.

Kiváló termelékenység

A DX sorozat minden modellje eredményes igáslónak lett kialakítva. Lehetnek gyorsak menetelésnél és emelésnél, de lassúak is kitűnő irányíthatósággal. Akármi legyen is az igény, mindegy mit kell mozgatni. Az erős Nissan motorok, a nagy teljesítményű hidraulikaszivattyúk és a kiváló stabilitás ezt a sorozatot ebben a kategóriában az egyik leggyorsabbá és legtermelékenyebbé teszik.

A jobbkezes működtetésű FINGERTIP karokkal gyorsabban tud dolgozni, ami által max. 10% értékes idő takarítható meg a teher feletti ellenőrzés veszélyeztetése nélkül. A kezelő bal keze mindig a kormánykeréken marad, így figyelmét a munkára összpontosíthatja az optimális termelékenység és biztonság érdekében. A DX sorozatot a különböző oszloptípusok széles választéka (az alapkivitelű 2-fokozatú, széles kilátásútól az egyedülálló 3-fokozatú OPTIVIEW típusig), a különböző gumiabroncsok és oldaleltolású változatok bővíthetik ki.

Megbízható hatékonyság

Teljesen rábízhatja magát a DX sorozatú villástargoncákra. A Nissan motorok a legszigorúbb feltételek mellett való használatra lettek tervezve, és megbízhatóságukkal és tartósságukkal világszerte elismerést szereztek. Az LPG és dízel üzemű motorok alapkivitelben 3-utú katalizátor rendszerrel vannak felszerelve. A „zárt hurkos” elektronika szabályozza a levegő-üzemanyag arányt, ami optimális üzemanyag fogyasztást és alacsony káros anyag kibocsátást eredményez. A Nissan TD-27 dízelmotor már a jövő IIIA fokozatú emissziós követelményeket is kielégíti. Ezen kívül a Nissan által kifejlesztett DPF rendszerrel is szállítható, ami tovább csökkenti a gázolaj részecskéket. A helyi regeneráció, a tisztítási folyamat csak néhány percig tart. A Nissan villás-targoncával való munkavégzés számos előnnyel jár. Kevesebb üzemzavar, a teljes élettartamra a karbatartási költségek alacsonyabbak és a maradványérték magasabb. Akárhogy is nézzük, a Nissan villástargoncák a megfelelő eszközök a munkavégzéshez.Biztonság minden pillanatban

A DX sorozat speciálisan úgy lett tervezve, hogy kielégítse a legszigorúbb európai biztonsági követelményeket. Minden biztonsági jellemző – az erős felső védőtetőtől a kapaszkodókig – gondos megfontolással készült. Ezen kívül az alacsony súlypont kiváló stabilitást biztosít munkavégzéskor. Az elektronikus kezelőkarok jobboldali elhelyezése lehetővé teszi, hogy a kezelő egyik kezét mindig a kormánykeréken tarthassa, ami szintén segíti a biztonságot. Minden villástargonca alapkivitelben halogén fejlámpákkal, hátsó munkalámpákkal és jelzőlámpákkal, tolatás figyelmeztető hangjelzéssel és deréktámasszal rendelkező felfüggesztett üléssel és biztonsági övvel van ellátva. Az extra biztonság érdekében a targonca kioldó-típusú parkolófékkel van ellátva pozitív működtetéssel, valamint csúszásmentes gumiszőnyeggel. Az alacsony, széles lépcső és a kapaszkodó könnyű és biztonságos beszállást biztosít a kezelőhelyre. Röviden, a DX sorozat teljes biztonságot nyújt a kezelőknek.

Igényekhez igazított opciók

Nincs két egyforma üzem, ezért a Nissan az opciós eszközök széles választékát kínálja annak érdekében, hogy targoncáját igényeihez tudja igazítani. Ez a 2- és 3-fokozatú oszlopok széles választékától a különböző gumiabroncs típusok nagy számáig változik. A kezelői komfort is tovább fokozható a kezelőfülkék, a kartámaszon lévő FINGERTIP kezelőkarok, PANORAMIC kezelőhely és az alacsony zajszint készlet választásával. Ezek az opciós kényelmi felszerelések nem csak a kezelő munkanapját teszik könnyebbé és kényelmesebbé, hanem alapvetőek lehetnek az egészség és biztonság szempontjából, és növelik az általános teljesítményt. A kezelő értékes segítőjeként a szerelékek széles skálája is felszerelhető gyakorlatilag minden rakománytípushoz. A már alapkivitelben szállított átfogó eszközválaszték mellett ez a kiegészítő opciós csomag lehetővé teszi, hogy a Nissan DX sorozata tökéletes segítő legyen munkavégzés közben.

Kapcsolódó linkek

A Bemutató rovat további cikkei:

„Gazdag Gazda” Konferenciasorozat a sikeres online mezőgazdasági kereskedelemről, építőipari témákkal fűszerezve
Tovább szűkül az európai építőgép-piac
A 30. AGROmashEXPO Termékverseny eredményei
Lítium-ion technológiás készülékek a Bosch-tól!
Szakmai szeminárium a nagyszilárdságú szerkezeti acélokrólA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók
Prémium termékek és szolgáltatások prémium vevőknek