„Gazdag Gazda” Konferenciasorozat a sikeres online mezőgazdasági kereskedelemről, építőipari témákkal fűszerezve

Bemutató - 2014-07-31 10:26:10 nyomtatás cikk nyomtatásaA Magro.hu online mezőgazdasági piactér szeptember elején, országos rendezvénysorozat keretében hiánypótló, aktuális és korszerű tudásanyagot kínál a mezőgazdasági termelők, szakemberek számára. A rendezvénysorozathoz már számos építőiparban tevékenykedő cég is csatlakozott, de továbbiak jelentkezését is várják.

Szeptember elején az első magyar online mezőgazdasági piactér, a Magro.hu szakértői egy hiánypótló konferenciasorozat keretében mutatják be azon praktikákat, amelyek ma már elengedhetetlenek a sikeres mezőgazdasági kereskedelemben. A rendezvénysorozat korszerű és hasznos tudásanyagot nyújt azon mezőgazdasági termelők, felvásárlók, feldolgozók és gyártók számára, akik érdeklődnek az internetes kereskedelem iránt és szeretnének megismerkedni a hatékony online adásvétel fortélyaival. A mára a gazdasági sajtóban a mezőgazdasági piac szakértőjeként számon tartott Magro.hu munkatársai pályázatírási tanácsadó és ártárgyalási szakértő felkérésével is szeretnék növelni a rendezvény hasznosságát.

Építőipari cégek a mezőgazdasági termelőknek szóló rendezvényen
A sikeres kereskedelem szerves részét képezik a termelés hatékonyságát elősegítő korszerű mezőgazdasági épületek és azok fejlesztése, így a mezőgazdaságban érdekelt építőipari cégek is csatlakoztak a rendezvénysorozathoz. A támogató vállalkozások számára mindez kiváló lehetőség a beruházásokra nyitott mezőgazdasági szektorral való kapcsolatteremtésre.
A Gazdag Gazda konferencia témájában és előadásaiban is a legújabb, leghasznosabb információkat nyújtja a jelenlévőknek. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a gazdáknak, őstermelőknek, családi gazdaságoknak, kereskedőknek, hogyan és hol tudják termékeiket, avagy szolgáltatásaikat hatékonyan népszerűsíteni, hogyan értékesítsék terményeiket mesterfokon jó tárgyalási technikákkal, milyen pályázati, támogatási lehetőségek nyílnak meg a következő években, milyen szabályokra ügyeljenek a pályázatírás során, hogyan kezeljék a kifogásokat az árak tárgyalása során és honnan szerezhetik a legjobb információkat a felvásárló cégek a jó döntéseikhez. A konferencián részt vevők a nap végén ajándékba kapják a Magro Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal.

Helyszínek és időpontok:
2014. szeptember 2. (kedd) – Hajdúböszörmény
2014. szeptember 4.(csütörtök) – Szeged
2014. szeptember 9. (kedd) – Györköny
2014. szeptember 11.(csütörtök) – Budapest

A rendezvényről további információ a http://www.magro.hu/rendezvenyek/ oldalon olvasható vagy az info@buildmarketing.hu email címen kérhető.

A Magro.hu-ról
A Magro.hu egy speciálisan a mezőgazdaságra tervezett online piactér. Főként gabonafélék, egyéb szántóföldi- és takarmánynövények, állatok, valamint zöldség-gyümölcs nagy tételben történő kereskedelmét segíti. A piactér lényege, hogy aggregálja a keresletet és a kínálatot, különlegessége pedig, hogy automatizálja az adásvételt, és 100% fizetési garanciát nyújt a kereskedéshez. A Magro.hu piacteret havonta átlagosan 40.000 őstermelő, családi gazdaság, kereskedő, feldolgozó és gyártó keresi fel, és eddig több ezer ajánlatot töltöttek fel adás-vételre. A rendszerben az elmúlt két évben 3,5 millió tonna gabona fordult meg, több mint 1 millió tonna zöldséget-gyümölcsöt és 50 ezer darab haszonállatot kínáltak eladásra és megvételre.

Kapcsolódó linkek

A Bemutató rovat további cikkei:

Tovább szűkül az európai építőgép-piac
A 30. AGROmashEXPO Termékverseny eredményei
Lítium-ion technológiás készülékek a Bosch-tól!
Szakmai szeminárium a nagyszilárdságú szerkezeti acélokról
Egy bánya üzemeltetésének és gépesítésének kálváriájaA gépnet.hu legfrissebb hírei:

Az SSAB öt új termékcsaládot vezet be az egyedi ügyféligények kielégítésére
Strenx acél: magasság határok nélkül
Melior Laser: beszállítói pozíció új iparágakban
Laser Plus: acél, ami tökéletes simaságot garantál
Ruukki Laser Plus – tökéletes sima felület a lézervágás utánLegolvasottabb a gépneten:

BOSCH DLE 50 digitális lézeres távolságmérő TESZT!
Új anyagtípus: bórral ötvözött acél
Munkagépvásárlás külföldről - előnyök és buktatók
Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák
Geotermikus hőerőmű Iklódbördöcén