A keresés eredménye: 126 találat


Ezt kereste:
Találatok szűkítése: Gépek Új gépek Használt gépek Bérelhető gépek
Hírek Események Pályázatok Cégadatok
Találatok rendezése:

26.

Lézeres gépvezérlés alkalmazása földmunkagépeken VIII. (Szakcikkek) Lézeres gépvezérlés alkalmazása földmunkagépeken VIII. (Szakcikkek)
...építőgépek: • Kotrógépek • Dózerek • Betonterítők gépek • Alagcsövező... ...gépek • Földnyeső gépek • Aszfaltmarók szintvezérlése Kotrógép-vezérlés Az... ...ásó jellegű földmunkák segítésére fejlesztettek vezérlő rendszert kotrógépekre is. Az... ...meghatározása. Amennyiben víz alatt dolgozik a kotrógép (lásd ábra), és nincs lehetőség...
Hírek Feltöltve: 2010-10-04

27.

Lézeres gépvezérlés alkalmazása földmunkagépeken VI. (Szakcikkek) Lézeres gépvezérlés alkalmazása földmunkagépeken VI. (Szakcikkek)
...eltávolíthatók legyenek. A kotrógépes talajkitermelés is segíthető a fenti rendszerrel,...
Hírek Feltöltve: 2010-09-22

28.

Mobil munkagépeken alkalmazott hidraulikus rendszerek II. (Szakcikkek) Mobil munkagépeken alkalmazott hidraulikus rendszerek II. (Szakcikkek)
...úthengerekben, finiserekben használnak, ezen kívül kotrógépek felsővázának forgatására,...
Hírek Feltöltve: 2010-07-12

29.

Mobil munkagépeken alkalmazott hidraulikus rendszerek I. (Szakcikkek) Mobil munkagépeken alkalmazott hidraulikus rendszerek I. (Szakcikkek)
...veszteségek is. Ez a megvalósítás egyébként megfelel annak, amikor egy kotrógéppel nagy...
Hírek Feltöltve: 2010-07-09

30.

Hidrosztatikus gépek kormányzása IV. – Az Orbitrol és a csúszó-kormányzás (Szakcikkek) Hidrosztatikus gépek kormányzása IV. – Az Orbitrol és a csúszó-kormányzás (Szakcikkek)
...kisméretű kotrógépeknél, rakodógépeknél használják. Ennek a kormányzásfajtának előnye,...
Hírek Feltöltve: 2010-05-22

31.

Mobil hidraulikus rendszerek diagnosztikája IV. (Szakcikkek) Mobil hidraulikus rendszerek diagnosztikája IV. (Szakcikkek)
...továbbhaladni. A következő ábrákon néhány részletet láthatunk egy hidraulikus kotrógép...
Hírek Feltöltve: 2010-04-22

32.

Mobil hidraulikus rendszerek diagnosztikája III. (Szakcikkek) Mobil hidraulikus rendszerek diagnosztikája III. (Szakcikkek)
...kell vizsgálni. A berendezés elindítása • A kotrógépet el kell indítani, meg kell...
Hírek Feltöltve: 2010-04-19

33.

Mobil hidraulikus rendszerek diagnosztikája I. (Szakcikkek) Mobil hidraulikus rendszerek diagnosztikája I. (Szakcikkek)
...hajtású kotrógépek szinte teljesen kiszorították a piacról a mechanikusakat. A hidraulikus...
Hírek Feltöltve: 2010-04-14

34.

Diagnosztikai eszközök II. – A számítógépes rendszer vizsgálata (Szakcikkek) Diagnosztikai eszközök II. – A számítógépes rendszer vizsgálata (Szakcikkek)
...Kotrógépeken kevésbé elterjedtek. Magasabb szintet jelentenek a beavatkozásra lehetőséget... ...véglegesen tárolhatók, a monitoron keresztül kalibrációk végezhetők. Kotrógépeken ez a... ...számítógépet a kotrógép buszrendszerére csatlakoztatva, - a gépre külön szenzorokat... ...sorozatú gumikerekes kotrók számítógépével történő kommunikációjára használható...
Hírek Feltöltve: 2010-03-30

35.

Réselés III. – Réselőgépek speciális elemei, horgonyzás (Szakcikkek) Réselés III. – Réselőgépek speciális elemei, horgonyzás (Szakcikkek)
...(előfeszített) hidromotor végzi A darut réseléskor kotró üzemmódban használják. Ez azt...
Hírek Feltöltve: 2010-03-19

36.

Aszfaltútépítő gépek (Szakcikkek) Aszfaltútépítő gépek (Szakcikkek)
...vibrációs henger, vibrációs lap, kotrógép stb., addig finiserből maximum 2-3. Mivel...
Hírek Feltöltve: 2010-02-19

37.

GPS alkalmazása az építőiparban IV. – Építőgép - vezérlések elemei (Szakcikkek) GPS alkalmazása az építőiparban IV. – Építőgép - vezérlések elemei (Szakcikkek)
...szkréperláda, marógép és kotrógép munkaszerelékének irányítására is alkalmazható. A... ...kotrógépnél: - A bevágás szintezés gyorsabb - Fennakadások elkerülése - Csökkenti az...
Hírek Feltöltve: 2009-12-16

38.

GPS alkalmazása az építőiparban III. – Építőgép - vezérlések áttekintése (Szakcikkek) GPS alkalmazása az építőiparban III. – Építőgép - vezérlések áttekintése (Szakcikkek)
...kialakítására alkalmas, valamint kotrógép munkaszintjének beállítására. A vezérelt irány... ...földmunkák megkönnyítésére szolgál. A munkagép (dózer, szkréper, kotrógép) szabadon... ...tömegű földmunkák(dózer, kotró, szkréperláda) valamint útburkolat bontásánál engedhető... ...pontossága nem változik a mozgás során. GPS vezérlés kotrógéphez: GPS alapú...
Hírek Feltöltve: 2009-12-02

39.

Tovább erősít az Avant: megérkezett az új 700-as sorozat (Bemutató) Tovább erősít az Avant: megérkezett az új 700-as sorozat (Bemutató)
...szárzúzó, fűnyíró, komposztáló, láncos kotró, minikotró, mélykotró, seprűhenger,...
Hírek Feltöltve: 2009-11-20

40.

Stabil és teherbíró lánctalpasok – A Sany kotrógépek legújabb generációja (Bemutató) Stabil és teherbíró lánctalpasok – A Sany kotrógépek legújabb generációja (Bemutató)
...kotrógép- családját, melynek tagjai az intelligens vezérlésnek köszönhetően kisebb... ...Ltd. a párizsi Intermat kiállításon mutatta be új lánctalpas kotrógépcsaládját, melynek... ...eredménye. A lánctalpas kotrógépek új, európai piacra szánt választékában az EPA, EU Tier... ...lánctalpas kotrógépeit megerősített gémmel és nagy teljesítményű, környezetbarát Cummins... ...stabilitást eredményez a kotrógépnek. Kawasaki főszivattyú, fordítómotor, vezérlőtömb,...
Hírek Feltöltve: 2009-11-10

41.

Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák (Szakcikkek) Helyszíni cölöpözések II.- Helyszíni cölöpözési technológiák (Szakcikkek)
...alvázra, illetve lánctalpas kotróra szerelt fúróberendezés, 83 cm, 120 cm és 150 cm... ...Dugó cölöp Egy kotrógép gémjére szerelt hidromotor a talajba forgatja a lapos...
Hírek Feltöltve: 2009-11-06

42.

Hulladéktömörítő gépek I.- Tömörítőhengerek és az alkalmazott gépláncok (Szakcikkek) Hulladéktömörítő gépek I.- Tömörítőhengerek és az alkalmazott gépláncok (Szakcikkek)
...földdel történik, melyet kotró-billencs-dózer-tömörítőhenger géplánc, vagy...
Hírek Feltöltve: 2009-10-27

43.

Foggal és körömmel- Hidraulikus talajfúrók a Körmendi Kft.-től (Bemutató) Foggal és körömmel- Hidraulikus talajfúrók a Körmendi Kft.-től (Bemutató)
...már a 750 kg-os kategóriájú minikotrókra felszerelhetők, ám a gyártó széles... ...termékkínálatának köszönhetően akár egy 30 tonnás kotró is megfelelő szerelékkel... ...kotró-rakodókra csatlakoztatható talajfúrók egyaránt megtalálhatók. Az 1998-ban...
Hírek Feltöltve: 2009-09-23

44.

Fékrendszerek I.- Gumikerekes gépek fékrendszerei. Rendszerek, követelmények és vizsgálatok (Magyar Szabvány) (Szakcikkek) Fékrendszerek I.- Gumikerekes gépek fékrendszerei. Rendszerek, követelmények és vizsgálatok (Magyar Szabvány) (Szakcikkek)
...gumikerekes rakodógépekre, traktorokra, földgyalukra, traktorkotrókra, földnyesőkre és a... ...nyomás legalább 70%-át teljesítse: a) dömperek, földnyesők és kotrógépek esetén:... ...traktorkotrók esetében: 20-szor, a percenként hat működtetés ütemében. 5.3. A biztonsági...
Hírek Feltöltve: 2009-09-21

45.

Hinowa személyemelők (Gyártói hírek) Hinowa személyemelők (Gyártói hírek)
...középvállalkozások váltották fel, amelyek nem féltek beruházni a minikotrók,... ...kotró-rakodók és forgó-kotrók területén, és ezzel jelentős részesedést szereztek az...
Hírek Feltöltve: 2009-09-18

46.

Minikotrók (Szakcikkek) Minikotrók (Szakcikkek)
...rakodók és minikotrók osztálya. Általános tulajdonságok A mini és kompakt... ...„szupermini” kotrógépek kialakítása jelent, melyeknek alig 1 méter szélességű... ...nyomtávjai és kevesebb, mint 2 méter fülkemagasságai ellenére is kotró, rakodó, emelő és... ...a szintező, billenhető fülke. A műszaki megoldásokat tekintve a minikotrók és kompakt... ...munkaszerelék-hidraulika. A minikotrók teljesítménye a munkakörnyezetükhöz igazodik, a...
Hírek Feltöltve: 2009-09-15

47.

Mutatványok földmunkagépekkel- A gépkezelői tudás megcsillanásai (Bemutató) Mutatványok földmunkagépekkel- A gépkezelői tudás megcsillanásai (Bemutató)
...videó. Lánctalpas kotró platóról levarázsolása Képzeljük el az alábbi helyzetet:... ...kotrógépre még volt pénze, de egy normális szállítójárműre már nem futotta a...
Hírek Feltöltve: 2009-09-11

48.

Bontókalapácsok III.- Az illesztés és az üzemeltetés feltételei (Szakcikkek) Bontókalapácsok III.- Az illesztés és az üzemeltetés feltételei (Szakcikkek)
...kotrógépre A hidraulikus kotrógépek és a szerelékként alkalmazható hidraulikus... ...kotrógép kiválasztása, • a kalapács működtetéséhez szükséges olajszállítás és... ...kotrógép gémrendszere az adott feladat elvégzéséhez mennyire felel meg, abból a szempontból,... ...felszerelt kotrógépre. A mai korszerű kotrók mindegyike rendelkezik aktív munkaszerelék... ...a hidraulikatartályra csatlakozik. Az elosztó szeleptömb nélküli kotrógépen a stabilizáló...
Hírek Feltöltve: 2009-09-09

49.

Zenés(!!!) oktatóvideó nehézgépekről, kisgyerekeknek (Bemutató) Zenés(!!!) oktatóvideó nehézgépekről, kisgyerekeknek (Bemutató)
...végre megszűnnének a szakmai fülnek valós fájdalmat okozó „traktorkotró”- zások,... ...Levine Big Machines DVD- sorozat. A popos beütésű gyerekdal a kotrókról: Illetve a...
Hírek Feltöltve: 2009-09-07

50.

Bontókalapácsok II.- Bontókalapács- és verőfej kialakítások (Szakcikkek) Bontókalapácsok II.- Bontókalapács- és verőfej kialakítások (Szakcikkek)
...bontókalapács kotrógéphez illesztésének kérdéskörére, és ismertetjük az üzemeltetés...
Hírek Feltöltve: 2009-09-03

1-25 26-50 51-75 ... > >>

Amennyiben nem találta meg amit keres, böngészhet az alábbi kategórialistákban:

Új gépek Használt gépek Bérgépek
Építőgépek
Szakipari gépek
Anyagmozgató gépek
Kertészeti gépek
Mezőgazdasági gépek
Ipari és szerszámgépek
Erdészeti gépek
Energetikai gépek
Építőgépek
Szakipari gépek
Anyagmozgató gépek
Mezőgazdasági gépek
Haszongépjárművek
Ipari és szerszámgépek
Erdészeti gépek
Építőgépek
Szakipari gépek
Anyagmozgató gépek
Haszongépjárművek
Rosták és törőgépek